Всичко почна от бездомна спасена котка

Всичко почна от бездомна спасена котка
Всичко почна от бездомна спасена котка

Надявам се това писмо от днешната ни поща да послужи като някакво предупреждение за някой анонимен български котколюбител, че е хубаво човек да действа проактивно, а не след дъжд качулка.

Моля Ви, когато спасявате бездомни/домашни котки, не пропускайте да ги кастрирате преди да са народили дозина котенца, а котенцата на свой ред и те! Живеем в условия на свръхпопулация на котки и кучета.

Дори за преобладаващата част от малките котета, чиито обяви пускаме, няма да се намери дом, а какво остава за порасналите дворни котки.

В България НЯМА ПРИЮТИ ЗА КОТКИ, а дори и да имаше няма да стигнат само за безотговорно навъдените домашни!

Изключете Animal Planet и се огледайте в нашата действителност, моля Ви! Не може едни хора да виждаме реалното състояние на нещата, а другите да живеят с глави в розовите облаци.

Здравейте,проблемът е следния.

Всичко почна от една бездомна спасена котка,която прибрахме вкъщи,малко след това тя забременя и роди 4-5 малки котета.

Котетата пораснаха и от тях забременяха две и те родиха по 3 котета, вече са пораснали и всички женски са кастрирани,но проблема с големия брой котки си остава,а не искаме по най-лесния начин в един чувал и да ги закараме далеч и да ги пуснем,търсих на всякъде в нета приют,но нищо не открих ако може да ми помогнете ще съм много благодарен поне да имат покрив над главата.

Просто вече не се издържа с толкова котки в къща с двор съм,но какво от това,като застанат 10-13 котки пред вратата и на всяко отваряне вътре е пълно с котки,а пък и комшиите се оплакват,че само прескачали при тях и им мачкали градината (борят се в нея),от София съм ако имате идеи ще съм доволен да ги споделите,благодаря !”

Източник: facebook.com/cat.friends.bulgaria