Самоделно направени забавления от картон за вашата котка

Случвало ви се е да купите скъпа играчка на котката и тя да не проявява интерес към нея?

Вашата котка си има собствена логика и вие не винаги можете да предвидите какво й харесва. За щастие сега има евтини решения от картон за котките и техните щастливи стопани. Направете сами или купете за евтина цена – и се надявайте, че на котката ще й бъде приятно.

Уютна къщичка от картон

Такива къщички се произвеждат от компания в Нидерландия. Щастливи холандски котки.

Картонен котешки замък

Подарете на вашата котка място, от където ще може да наблюдава околния свят. Конструирайте сами такъв замък и се порадвайте на нейно величество.

Пашкул за вашата котка

Котките обичат да се усамотяват, за да се чувстват в безопасност. Обикновено те са доволни и на обикновена кутия, но защо да не направите нещо по-различно. Този пашкул е отлична украса за всеки дом.

Легло за котки

Този уютен котешки креват е добре да се майстори в дългите зимни вечери. Когато го завършите – вашият любимец ще има място, където ще може да спи.

Не изхвърляйте старата тениска, докато не опитате това

Гениален метод да подарите тениската, която е скъсал вашия любимец. Сега ще си има ъгъл за уединение.

Къщичка за котката

Дизайнът на тази къщичка подхожда за игра и за почивка, а простотата на проекта го прави достъпен за всеки.

Колкото по-креативно, толкова по-добре

Вариантите са толкова многобройни, както и възможностите на вашето въображение. Например, ето такава къщичка ще хареса на вашата котка.

За котките – любители на модернизма

Супермодерна стълба за котки, която не заема много място и лесно се вписва във всеки съвременен интериор.

Нека има с какво да се занимава котката, докато не сте у дома

Въпреки че котките са много лениви, на практика те също могат да скучаят. Този игрови комплекс ще занимава котката през целия ден.

Възможностите са толкова много, както и вариантите на окраска при котките

Тези кутии са прекрасно решение за тези, които обичат промените. Формата на композицията от подобни кубчета, а също и цветовете може да се сменят така, както искате, а на котката ще се харесат.

Кушетка за котка

Може би в този жесток свят вие не можете да си позволите подобна мебел, но това не означава, че и вашата котка трябва да страда. Направете живота му по-разкошен с помощта на обикновена кутия.

Кръгла драскалка за нокти

Уморихте се да изхвърляте скъсаните мебели, защото обичате котката?Опитайте тази драскалка за нокти, с нея вашата котка ще се забавлява.

Източник – fishki.net