Зоопарк в офиса на Петко Димитров

Зоопарк в офиса на бизнесменът Петко Димитров

Зоопарк в офиса. Зоопарк в офиса на Петко ДимитровИстински зоопарк има в офиса си бизнесменът Петко Димитров, който вие снага в “Денсинг старс” по Нова тв, разучи “Труд”. Там компания си правят 2 отровни коралови змии, които са му подарък, и папагалът Жако с речник от 200 думи. Преди време имал и водни костенурки, които станали толкова големи, че Петко ги подарил на истинския зоопарк в София. Но това не е всичко – у дома при бизнесмена живеят пекинез, още 2 верни кучета, порода “акита”, както и японски дворцови риби кои. “Първата ми работа сутрин е да ги нахраня“, казва той. Освен това Димитров е и горд собственик на коня Рудолф Вон Марш Хорс.

Партньорката му на сцената Яна Акимова пък има женски лабрадор. Името на четириногото е странно – Карина-Соня-Маген, вероятно защото е от английско-унгарско потекло.

Любимец на Део е котаракът Мачо от породата “британска синя”, чиито наследници той често раздава. Стелла Ангелова обича да се гушка със своето 9-годишно шицу на име Миша, което изпълнява команди на български, но разбира и… английски език. Сега то много липсва, защото останало в САЩ.

Фолкдивата Глория се радва на чисто бялата компания на шпица с кралско име Принц и персийката Бюти. Куче и коте като малки спели едно върху друго.

Автор – Соня Спасова

Източник – trud.bg