Котките на Зорница не са група безгрижни домашни любимци

Котките на Зорница – вярата в човечеството възобновена

Зорница е млада жена, която е безработна, пенсионирана по болест и е успяла да извлече най-полезното от свободното си време като го отдава на животни в нужда.

Котките на Зорница не са група безгрижни домашни любимци
Котките на Зорница не са група безгрижни домашни любимци

Котките на Зорница не са група безгрижни домашни любимци, а животни станали жертва на човешката жестокост. Тя заедно с още няколко жени и лекуващ ветиранар се грижат за пребити, нахапани, изнасилени и станали жертва на безморална гавра животинчета.

С изцяло лични средства те безусловно дават помощта си. На Фейсбук страницата Zornica’s Cats има контакт и банкова сметка за тези, които желаят да изпратят парична помощ или материална.

Невероятно ободряващо е да знаеш, че все още има хора, които обичат животните като свои равни, но е ужасяващо, че има и такива, които измъчват и се гаврят с невинни и безпомощни живи същества. Самата Зорница не може да си представи що за човек трябва да си, за да причиниш зло на невинно създание.

Приемали са котки нахапани от питбули, както и пребивани от роми и дори изнасилена котка. Изнасиленото коте, вероятно е било насилено от деца, то за жалост почина, защото е било жестоко ранено.

Източник: e-burgas.com