Показват как се гледат бебета в Берлинския зоопарк

Показват как се гледат бебета в Берлинския зоопарк
Показват как се гледат бебета в Берлинския зоопарк

През следващия месец Viasat Nature ще представи на зрителите си голямо разнообразие от животни, отглеждани в Берлинския зоопарк.

Продукцията „Бебета в зоопарка“ ще се излъчва всеки петък от 14 август до 11 септември от 20.10 часа.

Поредицата представя дома на хиляди бебета животни, разположен в сърцето на Берлин. Институцията има 170-годишна история и представлява една от най-големите атракции в германската столица. Зоопаркът предоставя добри условия за отглеждането на малките в естествена среда и всекидневна грижа за тяхното добро състояние.

„Бебета в зоопарка“ документира съдбата на животните – непрекъснатите грижи за бременните майки, първите изживявания на новородените и трудностите в ранните им години. Продукцията ни запознава още с етапите на израстване на малките и правото им на свободен живот.

Десетте епизода проследяват появата на новородени в зоопарка – от малкото яванско леопардче Пиланджи до бебетата на черните носорози.

Натоварените дни на служителката Ангелика се превръщат в истинско предизвикателство, поставайки я в ситуации като първото раждане на шотландско пони и денонощно хранене с шише на рядко чакско пекари.

Източник: novinar.bg