Британка отглежда бенгалски тигри

Бихте ли гледали такава котка у дома

Британка отглежда бенгалски тигри
Британка отглежда бенгалски тигри

Смела британка се радва на цели два бенгалски тигъра

Ходенето по зоологически градини понякога може да бъде опасно. Особено в случай като този на безразсъдно смелата Джанис Хейли. Дамата определено няма никакви притеснения да влезе в клетката на лъва, в съвсем буквалния смисъл.

Нещо повече, жената направо е пренесла зоопарка в дома си. В двора си Джанис гледа два страхотно красиви бенгаски тигри, които е нарекла Сейбър и Дженда. Тези бая големи котки са всъщност домашните любимци на Джанис, пише британското издание Mirror.

Е, признаваме, че не са по вкуса на всеки, предвид факта, че тежат по около 270 кг всеки. Над 15-сантиметровите им зъби със сигурност ще ви накарат да настръхнете, така че гарантирано ще предпочете да ги гледате само на снимка. Животните обаче изглежда добре се разбират със стопанката си и засега не е имало инциденти.

Източник: inews.bg

СНИМКИ КЪМ НОВИНАТА

pet-tigers-janda-saber-janice-haley-4 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-11 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-2 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-3 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-5 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-6 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-7 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-8 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-9 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-10 pet-tigers-janda-saber-janice-haley-1