Необикновена история за бебе и куче, които са родени едновременно разтопи мрежата

Казват, че кучето е най-добрия приятел на човека, но тази необикновена история ще ви накара да се замислите. Какво бихте казали, ако с някой домашен любимец сте неразделни още от раждането? Майка от Чикаго се сблъсква с необичайна ситуация, в която дете и куче, са убедени, че са направо братя.

25-годишна майка от Чикаго решава да вземе куче за семейството си. И случайно открива, че френски булдог, избран от нея, е роден в същия ден, както и нейният син Дилън. Убедена, че това е специален случай тя решила да го осинови.

„Открих, че в същия ден, когато е роден Фарли е роден и Дилън. Още тогава си знаех, че това е знак от небето“ – казва Ивет Евънс. Младата майка не се поколебала и веднага предприела постъпки за осиновяване на животното. А оттогава всеки ден е свидетел на необикновените отношения между детето и кучето.

Фарли вече няколко месеца е част от тяхното семейство и навсякъде следва Дилън

„Убедена съм, че Дилън мисли, че са от един и същи вид, тъй като се движат по един и същи начин и в момента и двамата преминават през етапа на хапането“ – добавя тя. Ивет, която е фотограф по професия, не пропуска да заснеме всеки един момент от времето, което двамата прекарват заедно. Фарли се присъединява към семейството преди 5 години, а синът й и до днес е убеден, че с кучето са повече от приятели.

Самата Ивет е покорена от чистата, невинна и безгранична обич, която вероятно ще се превърне в дълготрайно и невероятно приятелство, особено поради факта, че те са неразделни и се държат като братя още от първата си среща.

baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-8

baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-24

baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-6

baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-10

baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-9

Източник: boredpanda.com