Катето Евро и Мария Грозева с двете кучета

Катето Евро и Мария Грозева сватосаха кучетата си, на ехографа се видя, че чакат бебета

image

През май Катето Евро няма да оставя кучето си само дори когато е на работа. Тогава е терминът на джакръсела Джаки, кръстен на Жаклин Кенеди. Бащата също е “от сой” – кучето на състезателката по спортна стрелба Мария Гроздева.

Първата среща на домашните им любимци била преди около месец. Веднага се харесали и явно ще имат поколение. “Водих я на ехограф – то за мен едно време нямаше, но сега вече има за кучета. Ще припадна”, смее се Катето Евро. Изследването показало, че Джаки е бременна, но едва на 25 април лекарите ще могат да кажат колко кученца ще роди, защото тогава сърцата им вече ще бият. “Така се притеснявам за нея, не знам как ще ходя на работа като наближи събитието. Ще викам някого да стои при нея, докато ме няма, за да съм спокойна”, казва актрисата.

Предишното куче териерката Аза имала две проблемни раждания. Първия път не изяла плацентата на едното кученце и се наложило Катето да я скъса с ръце с ръкавици. “На второто раждане тя понеже беше едро куче, беше затиснала с тяло едно от малките и то беше почти умряло. Но Сашо (синът на актрисата Александър Кадиев – б.а.) го взе и му прави 10 мин изкуствено дишане уста в уста и то се съживи! Беше уникално. Затова сега се тревожа за това раждане”, разказа още актрисата.

Тя ще раздаде кученцата, но ще си остави едно. “Едно отива и при бащата. Обещала съм и на лекарите, които ми оперираха очите”, казва Катето Евро.

Източник 24 часа