Бум на кучешките сватби на Деня на влюбените очакват сватбените агенти

Бум на кучешките сватби на Деня на влюбените очакват сватбените агенти
Бум на кучешките сватби на Деня на влюбените очакват сватбените агенти

Бум на кучешките сватби на Деня на влюбените очакват сватбените агенти, които все по-често организират бракосъчетания за четириноги.

Според стопаните, решили да оженят домашните си любимци, животните не просто казват “да” с един лай, но наистина усещат любов помежду си. Ето защо заслужават да бъдат обвързани с кучето, което обичат и весело да махат с опашка до края на живота си.

Доста скептици не са съгласни с идеята да похарчиш най-малко 300 долара за сватбата на кучето си, но други наистина плачат на момента “и сега можете да оближете булката си”.

Кучешките сватби са нов и уникален начин на стопаните да поглезят своите четириноги и да им подарят истински Свети Валентин. Все повече хора вярват, че кучетата изпитват човешки емоции и любов и за това заслужават да се обвържат, така както хората го правят. Само че в тяхната церемония първият танц на младоженците е заменен с “първа разходка по тревата” .

Въпреки че партитата за рождения ден на любимеца са по-разпространени, все по-голям брой хора искат да венчаят кучетата си. Някои имат шафери, а други плащат за цветя, музика, храна за гостите.

Най-пищната сватба на кучета се проведе в Ню Йорк през 2012 г., когато пухкавия бял Хоуп каза “да” на пуделката Чили, а сватбата беше с благотворителна цел.

Източник: БГНЕС