Вижте убиеца от Кършияка, разсякъл домашно куче с брадва!

Мъжът, който уби 4-годишната Нера се казва Тодор и е електротехник. Съседите са в шок от случилото се, защото не са подозирали , че той таи толкова много агресия в себе си. „Има момиченце в 4 клас и куче. Съпругата му е пианистка. Мислехме , че е нормален човек, коментира възрастна съседка. Тодор живеел със съпругата си в жилището на родителите й , а иначе той бил от Кючук париж. Вчера, след като оповестиха случая, той се е качил на джипа си и повече не се е прибрал, твърдят хора от блока. Репортер на ovarna.bg  го е потърсил у тях, но никой не отвори вратата, обезопасена с метална решетка.

Вижте убиеца от Кършияка, разсякъл домашно куче с брадва!
Вижте убиеца от Кършияка, разсякъл домашно куче с брадва!

Съседите са категорични, че убитото куче не е било агресивно, никога не е нападало деца, възрастни или други кучета. „Даже от котките го беше страх и като ги видеше тичаше в обратната посока” разказват деца от блока.

Вчера собствениците на посечената Нера Владо Халачев и Златка Андреева са я погребали в градината на свой приятел близо до Пловдив. „На никого не пожелавам да преживее подобен кошмар- да види жена си или приятелката си трепереща и разплакана , а до нея да се влачи цялото в кръв любимото й куче. Всеки има право на мнение, мнозина казват , че ние сме виновни, защото Нера е била без каишка, но това не може да е причина да я убият по този начин” коментира Халачев. Тъй като Тодор ги заплашвал и преди, двойката смята, че той е планирал убийството. „Кажете ми кой нормален човек носи брадва в колата си?” пита Златка. Двамата са решили да напуснат квартала и да си потърсят нова квартира.

Източник: ovarna.bg